Veeam

Korepetycje_Arkadiusz_Duda-Informatyk_bielsko

Решения за бекъп

Veeam е водещ доставчик на решения за архивиране, възстановяване и репликация на виртуални инфраструктури (базирани на VMware и Microsoft Hyper-V)

Основни предимства на решенията на Veeam са:

  • – Разработени специално за виртуализирани инфраструктури
  • – Пълно възстановяване на данните за по-малко от 15 минути (RTO < 15 мин.)
  • – Възможност да се стартира виртуална машина директно от архив (< 2 мин.) Архивиране и възстановяване на информация без агенти във виртуалните машини(вкл. отделни файлове, мейл съобщения и др.)
  • – Възможност за регулярно тестване на архивите посредством тестово възстановяване и проверка в изолирана среда, без необходимост от допълнителна инфраструктура
  • – Репликация на архивите към отдалечени центрове за данни (WAN accelerator), облачни инфраструктури и др., с възможност за 1-click recovery и failover
  • – Дедупликация, компресия и защита на данни
Основни Предимства:
Availability Suite

online-backup-03

Veeam Availability Suite съчетава напредналата технология за бекъп, възстановяване и репликация на Veeam Backup & Replication™ с напредналата система за наблюдение, докладване на Veeam One. Veeam Availability Suite Ви предоставя всичко необходимо за да Ви даде нужната гаранция и управление над Вашия VMware vSphere и Microsoft Hyper-V среди, предоставяйки Ви с високо качествен център за данни, благодарение на следните способности:

Backup & Replication

images

Как може да гарантирате RTPO, ако не знаете, че мястото Ви ще свърши след два дни, или че пет виртуални устройства не могат да получат бекъп поради проблем с конфигурацията? Пълна видимост във виртуалната и бекъп инфраструктура е от съществено значение, за да имате достъп до всички приложения и данни. Veeam One предоставя задълбочен, интегриран мониторинг и доклад за vSphere, Hyper-V и Veeam среди, които доставят разузнавателни доклади, необходими за поддържането на съвременния център за данни.

24/7мониторинг и известия в реално време: уведомява Ви с аларма за проблеми с работата на виртуалните устройства за да се избегне загубата и прекъсването на работата, като същевременно отговаря на SLT.
Оптимизирането на ресурсите и конфигурацията на Veeam Ви помага да направите правилната оценка на работата на Вашата инфраструктура и да осигури вече съществуващи конфигурации.

Backup Essentials

images

3аети сте, а управлението на ИТ инфраструктурите отнема време и внимание с което не разполагате. Нуждаете се от бекъп решение което да работи само, без проблеми, и да ви спестява време за да можете да се отдадете на належащите проблеми. Не губете повече време и преминете към Veeam Backup Essentials. Той предоставя достъпен и безпроблемен бекъп и решения за Availability за малкия бизнес, на когото можете да разчитате да Ви предостави автоматизация и надеждност, необходима за да сте сигурни, че Вашия бизнес.

Veeam
ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ