Information Security / Trend Micro / Готови ли сте за Windows 10

  • chorus.adm
  • 7676 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Дългоочаквания Windows 10 е най-после при нас. Всички компании подготвящи се за миграция към Windows 10  трябва да вземат под сериозно внимание сигурността, в противен случай рискуват да се оставят уязвими за кибератаки. С този преход компаниите се придвижват не само напред технологично, но и същевременно преминават към надежден доставчик за решения по сигурността, които непрекъснато предоставя на своите клиенти изключителни резултати.

Такъв надежден доставчик е Trend Micro Complete User Protection. Заедно с новите подобрени вградени функции за сигурност на Windows 10 са готови да се справят с malware, ransomware, advanced exploits и още много.  С ransomware като Cryptolocker насочвайки се все повече и повече към търговски предприятия, държайки важна информация за компаниите в замяна за заплащане, сега повече от всякога е необходимо да се предпазите.

Trend Micro Complete User Protection е тук за да запази вашия бизнес, ваш. Снабдявайки организации с пълен набор от усъвършенствани възможности като наблюдение на поведението, проверка на паметта, поставяне на приложения в белия списък и други.

За повече информация за Trend Micro Complete User Protection можете са се отправите към http://www.trendmicro.com/us/business/complete-user-protection/

0 Comments
Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ