Intel Security

Intel

Решения за сигурност

Със своята стратегия Security Connected, иновативен подход за хардуерно интегрирана защита и уникална облачна система, Intel Security са утвърдени лидери в разработването на доказани, решения за сигурност и услуги, които защитават системи, мрежи и мобилни устройства.

Intel Security e най-големият производител на решения за информационна сигурност с най-обширното портфолио, което обхваща продукти за:

-Антивирусна защита за работното място, сървъри и мобилни устройства

-Защита на данните и мрежата

-Web & Email защита

-Решения за покриване на изисквания за съответствие и за оптимизиране на сигурността

MCAFEE ENDPOINT PROTECTION

1

Казвали ли са Ви, че стандартният антивирусен софтуер е достатъчна защита? Истината е, че всеки бизнес може да си позволи решения за сигурност, които да предоставят голяма производителност и ефикасност и също така да са лесни за използване. Продуктовите пакети от дяла McAfee Complete Endpoint Protection Suites предоставят защита на няколко нива от пълният спектър от заплахи, от zero-day до хакерски атаки, защитавайки системи работещи под Windows, Mac и Linux, както и мобилни устройства – iPhone, iPad, телефони и таблети с Android. Сигурността на крайните точки се управлява ефективно чрез единна платформа. За възможно най-лесна за управление сигурност, изберете cloud-базираните SaaS решения (Security-as-a-Service – сигурност, предлагана като услуга).

MCAFEE NETWORK DEFENSE

2

McAfee Network Security решенията включват защитни стени от новото поколение firewall, както и предпазва от не оторизиран достъп до хостовете, напреднала технология за анализ на поведението на процесите, както и усъвършенствани системи за засичане на заплахи. Всички те са изградени с идеята да защитят мрежовите среди от новото поколение. Стратегията за мрежова сигурност на McAfee – Security Connected, предоставя максимална достъпност, сигурност, интегриране, гъвкавост и лесно управление, с минимални рискове и нужда от предварително планиране. С доказана репутация в защитата на мрежовите среди, McAfee е най-честият избор за партньор на компании и правителства от целият свят.

MCAFEE WEB & EMAIL SECURITY

3

Решенията за сигурност на McAfee за електронни пощи и уеб пространството, предоставят защита от заплахи, предотвратява загубата на данни, като същевременно осигурява напреднала защита от зловреден код. Чрез стратегията на McAfee за свързаност на техните решения – Security Connected, се осигурява спокойствие при преноса на данни до и от cloud мрежовата система, като се намаляват сложността и разходите при управление на сигурността. Не се нарушава процеса на работа, като в същото време се имплементират политики с правила за входящото и изходящото съдържание във фирмената мрежа.

MCAFEE DATA PROTECTION

4

Защита от изтичане на информацията с решенията на McAfee Data Protection. Предлагани като индивидуални продукти или като цялостни решения, McAfee Complete Data Protection Suites и McAfee Data Loss Prevention предоставят многослойна защита за данните, независимо къде се намират в пространството – във вътрешната мрежа, в облака или на крайните точки. Предпазва от изтичане на информация, премахват се заплахи преди да нанесат щети и ефективно се управлява сигурността на данните.

MCAFEE RISK & COMPLIANCE

5

Продуктите на McAfee от групата Risk & Compliance служат за контролиране и намаляване на корпоративните рискове, за покриване на изисквания за съответствие и за оптимизирането на сигурността. Решенията спомагат за идентифицирането на изискванията за compliance, предоставят детайлна информация в реално време за уязвимостите и политиките и автоматизират откриването на заплахите и поправянето на нанесените от тях щети. Използвайки единна конзола за управление, която дава информация за активността на мрежовите процеси и крайните точки, лесно се набелязват пропуски в сигурността и се идентифицира уязвимост, така че да могат да се защитят най-критичните активи като се разпредели бюджета за сигурност там, където има най-голяма необходимост. С продуктите на McAfee за управление на корпоративните рискове може да се намалят разходите от бюджета за защита, като в същото време се постигат по-високи нива на сигурност и се предоставя по-голям контрол.

McAfee
ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ