SoftOne 360

7acce66d40ec90c2d61987b409cbf850_L

Вземете вашия офис, където и да отидете

В днешно време, компаниите трябва да работят извън ограниченията на своите офиси и стандартни PC. Трябва да позволявате гъвкавост в начина по които вашите служители вършат своята работа. Важно е да бъдае свързани със своите клиенти, доставчици и партньори.  Да предоставяте на своите служители необходимите инструменти, за да могат да вършат работата си ефективно, без значение къде се намират или какво устройство използват.

SoftOne 360 е уникално решение за мобилността на предприятията, което позволява сигурна и надеждна работа на SoftOne, навсякъде и от всяко устройство.

SoftOne 360 може да бъде използван и като  алтернативен потребителски интерфейс. Това е иновативна програма, която увеличава „обсега“ на  SoftOne ERP, за да помогне на вашите хора безпроблемно да използват функционалността му, когато се нуждаят от нея, дори когато са далеч от офиса!

Проектиран с необходимата гъвкавост, SoftOne 360  напълно се приспособява към вашите бизнес и индустриални нужди, както и към специалните изисквания на всеки потребител.

Приложението на SoftOne 360 е лесно за внедряване във всички SoftOne инсталации, независимо от техния модел, (на място или в облака), без да се изисква допълнителен хардуер.

soft1.eu
ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ