Trend Micro

business-meeting-v2-1024x796

Експертни решения за сигурност

Като глобален лидер в ИТ сигурността, Trend Micro разработва иновативни решения за сигурност, които правят света едно по-безопасно място за бизнес.

С повече от 25 години опит в областта на информационната сигурност, Trend Micro е разпознат и доказан пазарен лидер.

Сигурността на Trend Micro отговаря на нуждите на всеки клиент.

Решенията защитават потребителите на всяко устройство, оптимизират защитата за модерните центрове за данни и същевременно предпазват мрежата от атаки. Предоставят висококачествени услуги и защити, които спират заплахите бързо, откриват пробивите и предпазват вашите устройства.

Complete User Protection
Cloud and Data Center

1

За модерния център за данни

Доказана, ефективна защита за вашия динамичен начин на живот

Trend Micro Cloud and Data Center Security доставя оптимизирана защита за модерните центрове за данни. Предоставя широк спектър от защитни възможности изработени за да Ви помагат да защитите приложения и данни, като същевременно предоставя всички плюсове на това да работите във виртуалното пространство.
Това интегрирано решение защитава физическите,виртуалните, облачните и хибридните пространства, като Ви предоставя удобен начин да управлявате сигурността за всички сървъри и виртуални машини от една единствена платформа.

Trend Micro доставя първата защита за виртуализация, без нужда от инсталация на агенти във виртуалните машини, в отговор на нуждата за драстично увеличение на производителността на сканиране. Впоследствие са и първата компания, добавила IPS (aka. “virtual patching”), integrity monitoring и log inspection, задължителни за PCI/DSS, отново без инсталация на агенти. Понастоящем Trend Micro e единствената компания, която предлага решение, интегрирано както с VMware vCenter (и vCloud), Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer, така и с Amazon Web Services (AWS), което дава възможност за централизирано управление на физическата, виртуалната и облачната инфраструктура на всяка една компания.

2

For the Coud

Намалете разходите и трудността с най-широкия спектър от защита, напълно интегрирани с водещи платформи за облачните услуги.

Защитата в облакът е задължение на всички. Това означава, че клиентите и доставчиците на услугата трябва да работят съвместно за да предпазят приложенията и данните, да покрият изискванията, и да подсигурите продължителността на бизнеса. Можете да уголемете цялостната защита и да намалите администрацията, като поставите еластична защита във вашата облачна система.

Smart Protection Strategy

21-cyberattackstodeclinein2015websense

Защита която Ви приляга

Нашия мобилен, социален и сътруднически начин на живот завинаги е променил начина по който използваме технологиите у дома, на работното място, както и на всяко друго място по света. Ние искаме, и се нуждаем от сигурност за нашите устройства, лична информация и бизнес данни; да запазим нашите семейства в безопасност когато са онлайн и нашите служители продуктивни; когато се възползваме от всичко което новите технологии могат да ни предложат като същевременно намалим риска.

Trend Micro Smart Protection Strategy постига всичко това с помощта на:

*Умна и надеждна защита, която работи в реално време.

*Лесна за управление защита, която е лесна за внедряване и лека от страна на системните ресурси.

*Защита, която приляга на динамичните среди, адаптираща се към новите технологии и очакваща нови тенденции сред заплахите.

Complete user protection за всичките Ви служители
Леко и лесно за използване приложение
Спрете заплахите към облака преди да достигнат Вашата мрежа или устройство
Гъвкава възможност за развитие
TrendMicro
ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ