Information Security / Webroot / Webroot SecureAnywhere™

 • chorus.adm
 • 8159 Views
 • 0 Comment
 • No tags

С голямо удоволствие ви съобщаваме за нашето ново партньорство с глобалния пазарен лидер в сферата на надеждното елиминиране на Интернет заплахи Webroot.  Имаме възможността да предоставим на своите клиенти експертната защита и бързо откриване на вируси което Webroot предоставя. Благодарение на иновативните начини сега той открива вируси по-бързо от всяка друга система. С новия революционен начин те ви предпазват когато сърфирате мрежата. Webroot доставя защита в реално време за модерните Интернет заплахи за нашите клиенти през своята BrightCloud® платформа и SecureAnywhere™ за сигурност на крайните устройства, мобилни устройства и корпоративни мрежи. Webroot разполага с повече от 7 милиона клиенти, 1.5 милиона бизнес потребители и 1.3 милиона мобилни потребители, който използват услугите му. Пазарни лидери в сигурността, включително и Palo Alto Networks, F5, Cisco, RSA, NetCitadel, GateProtect, Microsoft и други избират Webroot който им подсигурява напреднала сигурност срещу Интернет заплахите за техните продукти и услуги. Основана през 1997 и намираща се в Колорадо, Webroot е най-голямата частна фирма за Интернет сигурност в Съединените Щати- с офиси в Южна Америка, Европа и Азиатско-тихоокеанския регион.

Основни Предимства:  

Облачно задвижваната сигурност на Webroot премахва уязвимостта, който съществуват при всички други вид решения за сигурност на крайни устройства в зависимост от специфичните ъпдейти, също така доставя достоверно в сегашно време предпазване от всякакъв тип злонамерени заплахи.

 • Елиминира уязвимата експозиция между времето от когато проблема е внедрен до момента когато той е открит и готов за премахване.
 • Уникален файлов мотив и технология за разпознаване на поведение ако активността на крайното устройство бива доброкачествена или злокачествена.
 • Напреднала технология установява кои заплахи са вече познати и, кои се срещат за първи път, защитавайки устройствата от всеки вид.
 • Офлайн защитата на крайните устройства дори когато те не са свързани с Интернет. Предлага мощен евристичен анализ на файлове и възможността да поставя контрол върху офлайн политиката на устройства като USB, CD и DVD драйвери.

 

 

Не забавя работата на компютъра или на другите скрити потребители:

 • Началния преглед използва
 • Минимална употреба на CPU по време на прегледа
 • Премахва нуждата от повечето съществуващи системи

Изисква минимален контрол:

Уеб-базираната конзола позволява улесненото контролиране на крайните потребители, чрез иновативен интерфейс предлагащ пълен контролна върху вашите крайни устройства, включително възможността да създадете и администрирате крайните устройства, да наблюдавате детайлни доклади за услугите и влизанията в устройството и същевременен контрол върху списъка с разрешени и забранени приложения и права върху файловете. Други предимства включват:

 • Хардуер който не се нуждае от контрол и без нуждата да се закупува, инсталира или поддържа допълнителен софтуер
 • Предварително конфигурирани и основни шаблони
 • Лесно конфигурируеми административни известия

Автоматично Rollback Remediation:

Наблюдение и записки на некатегоризирани файлове и процеси, позволяват на крайните устройства да бъдат възстановени ако файловете се окажат злокачествени.

А това е само началото. Посетете нашия нов уеб сайт за да се запознаете с направените промени. Готови сме да направим всичко по силите си за да ви осигурим спокойна работа.

0 Comments
Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ