CommVault

business-consulting2

Вашите данни – защитени по ваш начин

Вашата защита на данни, бекъп и решения за възстановяване, трябва да покриват целия спектър от източници на данни, видове файлове съхранение и бекъп за всичко от снимки до стрийминг.
С цялото това разнообразие, последното нещо което бихте искали е да се занимавате с поддръжката на всяко едно индивидуално условие за бекъп и възстановяване, с CommVault не е необходимо.
Нашия автоматизиран, интегриран подход спрямо защитата на данни Ви позволява да видите всичките си данни без значение дали са на устройство или в облака.
Подсигурете вашата база данни, файлове, приложения, крайни устройства и виртуални машини с максимална ефективност за видовете данни и възстановително профили. Оптимизирайте съхранението с дедупликация. Възстановете вашите данни бързо и лесно по всяко време.

VMs and the cloud

clouds-540070-2560x1600-hq-dsk-wallpapers

Опциите в Облака са единственото нещо което нараства по-бързо от вашите данни. Свързването на вашия бекъп към облака няма да бъде проблем Commvault. Бекъп и възтановете вашите виртуални устройства, структорирани и не структорирани данни със скорост и мащам – и останете гъвкави, като лесно премествате нанни между различните Облачни системи без да забиват.
Повече от 25 оглачни платформи се поддържат от CommVault.

Способността на CommVault да предоставя бекъп,възстановяване и управление на облака от А до Я за виртуалните устройства, като създава значително по-добър начин за изграждане, защитаване и оптимизиране на виртуалните устройства през жизнения им цикъл.

Databases

database

Commvault предоставя по-добър, лесен начин за защитаване и възстановяване на вашата критична база данни чрез автоматизира откриване, възстановяване с натискане на бутон, интуитивна дедубликация, клониране/репликация, и с по-умен хардуерен снапшот чрез вградени интегрирани приложения. Елиминира нуждата от множество, скъпи инструменти за бекъпи и сложен скрипт притежава всичко необходимо, докато подобрявате представянето на базата с данни. Commvault притежава всичко от което се нуждаете за да ускорите възстановяването и да смалите бекъп прозорците, докато предоставяте granular, table-level recovery.

Email and messaging

emailmarketing2

Вместо да губите време да търсите и възстановявате изгубени или изтрити имейли на потребителите, позволете на вашите потребители сами да търсят и възстановяват съобщения без нуждата от ИТ специалист. Така ще си освободите време, за да можете да се съсредоточите към по-важни стратегически предизвикателства, като архивирането и преместването в облака – както и с още няколко неща с които ще можем да ви помогнем.
1. Улеснява бекъп и възстановяване чрез едно решение което интегрира множество инструменти, включително хардуерни снимки за да ускори възстановяването и автоматизира архивирането на базата с данни
2. Намалете разходите за бекъп и възстановяване, като позволите лесен, себе-обслужващ достъп до всички архивирани имейли
3. Позволете на крайните потребители възможността да търсят и да възстановяват липсващи или изтрити съобщения, без намесата на IT специалист.

Enterprise applications

Enterpise_apps_4

Commvault защитава вашите mission-critical приложения, от SAP до Microsoft SharePoint и Office 365. Вградените приложения aware snapshot поддръжка и софтуерна дедупликация, запазват вашите приложения достъпни и вашите потребители щастливи, като същевременно драматично намалява времето за възстановяване.
Имейла заедно с ентърпрайз приложенията са осонавата на бизнеса. За да поддържате вашия бизнес Вие трябва да се погрижите информацията да е достъпна без закъснения. За всички бизнес критични приложения, възможност и възстановяване започнете с бекъп. Имайки в предвид, че 60% от важната за бизнеса информация се съхранява в имейл, надежден бекъп и възстановяване е от съществено значение. Commvault Ви предоставя unlimited scalability докато вашите нужди нарастват, запазвайки вашите приложения защитени, докато вие се развивате.

Files

Organize-Your-Personal-Files-Step-4

Commvault бекъп и възстановяване, не спира само със сървъри с файлове и масиви за съхранение. Дори бизнес фаиловете запазени в странични приложения за съхранение на файлове могат да бъдат защитени в сигурна, лесно откриваема и централизирана виртуална среда.
Защитата и поемането на контрола на всички не структурирани данни е както необходимост, така и предизвикателство.

Endpoints

op-nov13-cesm

Commvault позволява на данните създадени и съхранени на лаптопи, десктопи и повече да бъдат достижими по всяко време, на всяко място – със self-service възстановителен портал достъпен от всяка Интернет търсачка или мобилно устройство.
Commvault предпазва вашите данни, където и да се намирате със сигурен и надежден бекъп и възстановяване. Ние Ви помагаме да контролирате данните на крайните устройства върху лаптопи, десктоп и други устройства с source-side дедубликация, благоприятен график и bandwidth throttling.

Deduplication built in

data-deduplication-files-300x222

Данните продължават да нарастват, но с дедубликация можете да контролирате невероятния растеж без проблеми. Вместо да изисква отделен hardware deduplication appliance, ние създадохме дедубликация във своя софтуер, давайки Ви възможността гъвкаво да решите какво и кога да дедубликирате.
До 90% намален мрежови бекъп трафик.
С source-side дедубликация, ефективност е името на играта – правейки вашия бекъп по-бърз докато изпраща по-малко данни по мрежата и използвайки по-малко място за съхранение.
Ние интегрирахме функционалната дедубликация директно в нашия софтуер за бекъп и възстановяване с подход, който е гъвкав, scalable и парична ефективност. Не зависимо дали защитавате своите данни в частни или публични облачни системи, отделни офис сървъри, лаптопи или критични приложения в дата центровете, ние можем да ви помогнем да увеличите вашата бекъп скорост докато намалите вашето съхранение или network resource consumption.

CommVault
ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ